End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Új G-Form Pro-S Blade és Pro-S Compact sípcsontvédők

A nehéz és az egész lábszárat befedő sípcsontvédők és a külön bokavédő párnázás mára már idejétmúlt. De ez nem azt jelenti, hogy a kényelem a biztonság elé került. A kettő közti egyensúlyt tökéletesíti a G-Form. Most pedig ezzel a törekvéssel mutatta be az új Pro-S Blade sípcsontvédőt is.

Már több éve annak, hogy a sztárok, például John Terry példáját követve, a profik és az amatőr focisták is elkezdtek minimalista, kényelmes védőfelszerelést viselni. Érthető, hiszen az előtte hordott sípcsontvédők nem kapcsolódtak egymáshoz, a mai fociban pedig egy technikai hiba, egy rosszul pattanó labda is katasztrófához vezethet, így a biztonság háttérbe szorult.

Azonban a G-Form tenni akart valamit az egyensúly helyreállításáért. Ez a márka több sportágban is gyárt védőfelszereléseket, és minden téren az innovációiról és a friss dizájnjairól híresült el, majd úgy döntött, hogy a focistáknak is elhozza az évek során összegyűjtött tudást. A tervezőknek olyan sípcsontvédők elkészítése volt a célja, amiket a játékosok nem is éreznek, miközben a legkeményebb behatásoktól is megvédik őket, és az új termékükkel, a Pro-S Blade-del ez határozottan sikerült is.

G-Form Pro-S Blade shin guards

Első ránézésre a friss dizájn tűnik fel. Ahhoz már a játékosok és a szurkolók is hozzászoktak, hogy külön van a védő rész, és külön hozzá a felhúzható szár, azonban a lágy és rugalmas védőszerkezet egy teljesen új megközelítés. De határozottan van értelme! A rugalmasságával tökéletesen illeszkedik a sípcsontra, így nem kell külön foglalkoznod vele. Ráadásul ez az új G-Form Blade mindössze 76 gramm, és kevesebb, mint 1 cm vastag, így tényleg a második bőröddé válhat. De hogyan segíthet egy lágy sípcsontvédő a kemény rúgások ellen?

A sípcsontvédő 5 rétegből tevődik össze, mint például az RPT technológia, és egy nejlon ballisztikus anyag. Ezeknek köszönhtően a sípcsontvédő ütés hatására azonnal megkeményedik, elosztva az energiát a teljes felületén, csökkentve az egy pontba érkező hatást.

G-Form Pro-S Blade shin guards

G-Form Pro-S Blade shin guards

A G-Form a Pro-S Blade mellett annak közeli rokonát, a Pro-S Compactot is bemutatta. Ugyanaz a technológia, ugyanaz a kényelem, annyi különbséggel, hogy a védő és a tartó rész itt egyben van. Csak húzd fel, és már véd is! Ezek a nehezen összetéveszthető, neonszínű sípcsontvédők már gyerekméretben is elérhetőek.

G-Form Pro-S Compact Neon shin guards

G-Form Pro-S Compact Neon shin guards

Az új G-Form termékek kizárólag a Top4Footballnál elérhetőek.