FINAL SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Új, hazai Arsenal mez

A csíkok visszatérése. Az adidas felfedte az Arsenal új, 2019/20-as szezonra tervezett hazai mezét, ami a múlt előtt tiszteleg egy modern csavarral. A most debütáló kollekció megadja az innovatív együttműködés alaphangját.

Az új design a klasszikus teljes piros alappal indít, amit a fehér ujjak és a kontrasztos gallér egészít ki. A fehér, magas gallért egy látványos piros csíkkal, körülötte pedig fekete kiemeléssel díszítették. Ez a designelem az ujjakon is ismétlődik, a vállakon pedig a három, fényes fehér csík adja a kontrasztot. Az adidas tökéletesen hozta a múltat modern formába.

New Arsenal home kit

A 2019/20-as hazai mezekkel indul az adidas és az Arsenal új együttműködése. "Az Arsenalnak mindig is egyedülálló kultúrája volt, ami az innováció élvonalában járt, újradefiniálta a játékot, miközben a saját, alapvető értékeihez hű maradt," - hangsúlyozza az Arsenal ügyvezető igazgatója, Vinai Venkatesham. "Nagy örömünkre szolgál, hogy az adidassal dolgozhatunk a fejlesztéseken és a határok kitolásán mind a pályán, mind azon kívül, Arsenal módra." - tette hozzá Venkatesham

New Arsenal home kit

A következő szezon új mezeinek tömkelegében az Ágyúsok könnyedén pályázhatnak a legjobb címre. Hamarosan elérhető a Top4Football.hu-n.

Jakub Jonáš - Top4Football.