FOOTBALL BOOT SALE – Akár 60% kedvezmény kiválasztott futballcipőkre VÁSÁROLJ MOST

Kezd jól a szezont egy új pár futballcipővel!


A három nagy cég, az adidas, a Nike, és a Puma egyike sem vesztegette az időt és már a sűrű szezon előtt kiadták fő cipő kollekcióikat. A megfelelő lábbeli kiválasztása megterhelő tud lenni, ezért készítettünk egy egyszerű áttekintést a legnépszerűbb modellekről, hogy segítsünk a tökéletes pár kiválasztásában!

Nike Lucent Pack

Mercurial 

Az új Mercurial-ok sebességnövelést kaptak a vadonatúj, futball-specifikus Zoom Air technológia formájában. A Nike először alkalmazta a híres párnázottsági rendszerét egy futballcipőben. A nyomás alatt lévő levegő segítségével a Zoom Air elnyeli az ütődést, ad egy kellemes visszapattanást a lépésednek és segít, hogy gyorsabb légy, mint valaha.
A Vaporposite+ a cipő felsőrészének frissített változata. Ez a kifejezetten a Mercurial-ok számára tervezett, tapadós háló körbeöleli a lábadat és nagyszerű labdakontrollt biztosít. A Nike Zoom Mercurial a tökéletes futballcipő a gyors tempójú csatároknak vagy bárkinek, aki nagy sebességnél is kiváló irányítást szeretne.

Vásárolj Mercurial-t

Phantom

A Nike Phantom GT2 friss kinézetet kapott megemelt mintázattal. A passzolás és a lövés szem előtt tartásával, a felsőrész tapadós anyaga biztosítja, hogy tiszta rúgást kapj pörgéssel vagy anélkül. A Phantom remek választás, ha szereted a mezítlábas érzést a pályán.

Vásárolj Phantom GT2-t

Tiempo

Akik a klasszikus bőr futballcipőket kedvelik, azok az új Nike Tiempo Legend 9 felé fogják fordítani a figyelmüket. Visszatérve a gyökerekhez, a Nike igazán leegyszerűsítette az új Tiempo modellt az elődjéhez, a Nike Tiempo Legend 8-hoz képest. A bőrt újra a főszereplővé téve, szinte tökéletes mindazok számára, akik bőrből készült futballcipőt keresnek.

Vásárolj Tiempo 9-et

adidas Game Data Pack

X Speedportal 

Ez a Rick és Morty ihlette cipő a sebességről szól. A frissített Speedframe 2.0-val a jobb tapadásért, a Speedskin 2.0-val a könnyű szerkezetért és a labdával való jobb érintkezésért, olyan játékosok számára készült, akik rendkívűl könnyű cipőt keresnek és olyan pozíciókban ajánlott, ahol a sebesség a leginkább számít.

Vásárolj X Speedportal-t

Predator Edge

Első pillantásra egyértelmű, hogy az Adidas Predator Edge-t a néhány évvel ezelőtti régi Predator-ok ihlették. Mivel egy kicsit masszívabb, mint a legtöbb futballcipő manapság, ezért meglepően jó választás a védők számára. Másrészt a híres, tapadós Zone Skin anyag ideálissá teszi a távoli lövéseket kedvelők és az erőcsatárok számára is.

Vásárolj Predator Edge-t

Copa Sense

A Copa Sense nagyszerű lehet mindazoknak, akik bőr és szintetikus anyagokat egyaránt tartalmazó cipőt keresnek. A Copa Sense kiválóan kényelmes bőrt tartalmaz az elülső lábfejnél, alatta további párnázással és habbal a zökkenőmentes érintés és a labdához való közelebbi érzés érdekében. A lábközépnél szintetikus anyag található, hogy könnyebb legyen, míg a hátsó részen Sensepod-ok, hogy kitöltsék a réseket a saroknál a tökéletes illeszkedés érdekében. A Copa Sense egy kiváló mindenes, attól függetlenül, hogy milyen pozícióban játszol.

Vásárolj Copa Sense-t

Puma Fastest pack6820A Puma a futball felszerelések terén igencsak felélénkült, izgalmas újításokat hozva a játékba és az utóbbi időben a piac egyik legjobb futballcipőjét készítette. Legújabb kollekciójuk, a Puma Fastest Pack, két modellt tartalmaz, a FUTURE-t és az ULTRA-t.

FUTURE

A Puma FUTURE 1.4 határozottan az egyik legegyedibb cipő, amit eddig láttunk. A FUZIONFIT+ nevű kompressziós technológiája szorosan körbeveszi a lábat, így sprintelés és fordulás közben is jól rögzít, még akkor is, ha úgy döntesz, hogy cipőfűző nélkül szeretnéd használni. Az elülső lábfejen található Advanced Creator Zone-ok sokkal könnyebbé teszik a labda irányítását és a labda rúgásának érzése is kényelmesebb és kielégítőbb, mint az előző modelleknél. A PSG sztárja, Neymar által viselt Puma FUTURE 1.4 a tökéletes cipő egy kreatív játékos számára.

Vásárolj Future 1.4-et

ULTRA

Az új Puma ULTRA Ultimate a legkönnyebb futballcipő a piacon, a súlya mindössze 160 gramm. Elsősorban a sebességre összpontosítva, új SPEEDPLATE külsőtalpat használ a magasabb szintű tapadásért és ULTRAWEAVE anyag felsőrészt a súly csökkentése érdekében, miközben a tartósságát is megőrzi. Ha kényelmes, de a lehető legkönnyebb cipőt keresed, akkor a Puma ULTRA Ultimate neked való lehet.

Vásárolj ULTRA-t

A megfelelő cipő kiválasztása döntő fontosságú lehet a pályán való kényelem és a kívánt labdaérzet szempontjából. Segítettünk a választásban? Fedezd fel üzletünket, hogy az összes kollekciót megnézhesd és talán még azokat is, amelyeket nem említettünk!