5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz

A futball is visszaáll a régi kerékvágásba

Nyerj Puma felszerelést a csapatodnak

A futball iránti szeretetet egy percre sem tudták felfüggeszteni. A régi kerékvágásba történő visszatérés lassú lépésekben történik, reméljük ezúttal véglegesen. A fű illata, a focicipő a lábadon, csapatszellem az öltözőben és a közös szurkolás élménye az, ami igazán feltölt minket.

Puma kit

Légy igazi csapatjátékos és nyerj a csapatodnak egy teljes mezgarnitúrát és még sok minden mást. Meglátogatjuk a klubodat és egy napra igazán profinak érezhetitek magatokat. Felkészítünk egy különleges fotózásra, hogy elkészüljön a tökéletes csapatkép és a játékosok tökéletes portré képei,  remélhetőleg már együtt ünneplhetünk majd.

Puma kit

Mindössze annyit kell tenned, hogy megadsz pár adatot magadról és a csapatodról és megosztod velünk a csapat jelmondatát, kedvenc idézetét vagy alapvetően bármit, ami segít a csapatnak elérni a céljait. Ez lehet egy motivációs mondat, amit az edző szeret használni, egy írás az öltöző falán, bármi, ami jelentéssel bír a csapatod számára. A versenyre 2021. június 14-ig tudsz nevezni, utána kiválasztjuk a legjobb 10 választ, amelyekre majd az Instagram-on lehet szavazni.

A nyertes jutalma:

 Teljes 11teamsports mezgarnitúra
 Profi csapat és játékos fotózás
 Csapattársak hosszútávon

 Verseny lezárult!

11Teamsports x Puma