FOOTBALL SUMMER SALE - 25-75% kedvezmény futballcipőkre & Fanshop termékekre! VÁSÁROLJ MOST

Nike Phantom Fire

Jön a téli labdarúgás ideje. Az az időszak, amikor az időjárás, a sérülések és a fáradtság megpróbál lelassítani az álmaid elérésében. A hosszú - gyakran sötétben tartott - edzések elhozzák a pillanatot, amikor energiára van szükséged a fejlődéshez. És pont ezért érkezett meg a Phantom Fire kollekció.

Az új Phantom Fire kollekció, beleértve a Venomot és a halálos partnerét a Visiont,feltölt energiával, amikor a többiek már merülnek lefelé. Ezúttal a Phantom Venom élénkvörös színűre váltott, hogy pulzáló energiát nyújtson teljesítményedhez a komor téli estéken. Csakúgy, mint a korábbi kollekciókban, a sarkánál megjelenik a ikonikus Just Do It és swoosh logo. A kombináció a rajongókból a legendás és hasonló kivitelezésú, T90 Laser cipők emlékét idézheti elő.

Nike Phantom Fire

Nike Phantom Fire

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a Phantom Vision nővére halvány fekete; valójában azonban az élénkpiros sötét árnyalata, mely központi eleme a kollekciónak és tökéletesen kiegészíti a dizájnt. Nem számít, hogy világos vagy sötét árnyalat, egy dolog biztos: tűzbe hoz és segít céljaid elérésében, akárhol is játszol. 

Nike Phantom Fire

Nike Phantom Fire

Az új Nike Phantom Fire futballcipő kollekciója hamarosan elérhető lesz a Top4Footballon.

Jakub Jonáš - Top4Football.