End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Top 12 ajándékötlet karácsonyra

A karácsonynak nem kell zoknikról, parfümökről és udvarias "köszönöm"-ökről szólnia. Szerelkezz fel és válassz olyan karácsonyi ajándékot, ami az ünnepi hangolat mellett valóban boldoggá tesz. Kellene egy kis inspiráció? Csekkold a mi 12 focis ajándékötletünket és tedd biztossá, hogy sokáig nem felejtitek ezt a karácsonyt.

Nike Mercurial Vapor Elite Neymar Jr

Mivel karácsony van, úgy döntöttünk, mi is megajándékozunk. Minden 60 000 Ft feletti vásárláskor webshopunkban választhatsz magadnak egy ajándékot. Emellett minden 47 000 Ft feletti vásárláskor ingyen szállítjuk házhoz a csomagodat. Sőt, meghosszabbítottuk az időszakot, amíg visszaküldhetitek a vásárolt termékeket, így ha véletlenül nem lenne jó a választott méret, 2019. január 31-ig visszaküldhetitek a termékeket és választhattok mást helyette - vagy választhatjátok természetesen a vásárlás összegének visszautalását is. Mindezek tetejébe egy különlegess adventi naptárral várunk, amely minden nap egy egyedi kedvezménykódot tartalmaz kiválasztott termékekre

Minden focista egyetért azzal, hogy sosem lehet elég cipője, így egy stoplist kibontani a fa alatt talán az egyik legjobb élmény. Kétségkívül a méltán népszerű Predatorok, vagy a rakétaszerű Nike Mercurial csodásan néz ki a fa alatt. Emellett a tél annak az időszaka, amikor mindenki műfüvön játszik, így egy műfüves cipővel nem lőhetsz mellé.

Az elkövetkező hideg hónapok alatt mindenki nagyra értékeli a funkcionális ruházatot, amely minden körülmények közöttt melegen tart. Kapusoknak pedig nagyon könnyű a választás, csak kapj fel egy kesztyűt, amellyel megvédhetik a kapujukat a szezon második felében.

Ugyanakkor egy játékost rengeteg mással is meglephetsz. Labdák, sípcsontvédők, pólók, vagy éppen a világ legnagyobb csapatainak mezei fanshopunkban. Nézz körül nálunk és találj olyan ajándékot, aminek tényleg örülnek.

Hogy még egyszerűbb legyen, csapatunk kiválasztott Neked 12 remek ajándékot. Nézd meg őket!