FINAL SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Először a munka, aztán a szórakozás

Tettél már fogadalmat az új évre? "Legjobbnak lenni", talán? A fogadalom egy szép út és egy nagyszerű lehetőség a fejlődés felé. Bármikor kitűzheted őket. A legjobb forgatókönyv az, amikor már nincs szükséged fogadalmakra, mert megvan a megfelelő gondolkodásmódod. Valami olyasmi, mint ahogy Cristiano Ronaldo vagy Mo Salah csinálja.


A csillagokat megcélzó futballista gondolkodásmódja egyszerű. Mindig a futball az első. Természetesen egy csomó játékos próbál a legjobb lenni a pályán, a legtöbben ezt szeretnék! Ezért kell keményen dolgozni a pályán kívül is. Ehhez jól jön a megfelelő felszerelés. És éppen most, mielőtt újra kezdődik a sűrű szezonmenetrend, itt a legjobb alkalom, hogy mindkettőre rátalálj.

winter gear
Javítani szeretnél az állóképességeden? Irány a park! Mindössze a megfelelő futócipőre és a megfelelő ruházatra van szükséged - ezekben a téli napokban a minőségi alaprétegek, egy nyakmelegítő, egy pár kesztyű és egy széldzseki sem hiányozhat. Minden kilométer számít, és biztos lehetsz benne, hogy nem fog sokáig tartani, amíg érezni fogod a hatásukat a játékban. 


Több erőre van szükséged? Gyakorolj. A törzsgyakorlatok, mint a plank a saját testsúlyoddal nagyszerűek minden sportoló számára. Itt olvashatsz többet arról, hogyan edzhetsz úgy, mint egy profi. 


Szeretnél javítani a technikádon? Bizonyára van elég akadály, amin otthon is át lehet ugrani. Ideális esetben egy kisebb labdával. Egy teniszlabda is megteszi, vagy egy kisebb méretű focilabda. Csak óvatosan a lámpákkal és a vázákkal. Fogadjunk, hogy tudod, mit kell tenned, hogy javítsd a lövéseidet és a passzaidat. Ezeket mindenképpen jobb lesz kint gyakorolni. Ahol teljes mértékben kiélvezheted az új futballcipődet is!
És ne feledd, a regenerálódás is nagyon fontos része az edzésnek. Vigyázz a testedre. 

Az élet nem csak a futballról szól, ezt tudjuk. Éppen ezért a webshopunkon stílusos utcai ruhákat is találsz. A különböző márkák cipőitől kezdve, beleértve a papucsokat is, a pólókon és pulóvereken/hoodie-kon át a hátizsákokig és táskákig. Azt is tudjuk, hogy az élet elsősorban a fociról szól. Ezért van a szurkolói bolt is tele szurkolói felszerelésekkel, beleértve a replikák gazdag kollekcióját. Így megfelelően szurkolhatsz a csapatodnak, beleértve a nemzeti válogatottat is. 

És igen, újabb négy év után végre lesz világbajnokság, ezúttal Katarban. Történelmileg egyedülálló lesz! Még soha nem rendeztek ilyen világbajnokságot télen. Legalábbis a téli hónapokban. A hőmérséklet november végén és december elején még nyárias lesz.

Mi vár ránk idén 2022-ben? Nem fogunk hazudni nektek - rengeteg kemény munka. De még több futball és ezáltal szórakozás. Mert mi mindannyian SZERETJÜK A JÁTÉKOT!